Over ons

Ik zal me even voorstellen.
Mijn naam is Romy van der Burgt, 24 jaar jong en woonachtig in Nistelrode. Ik ben afgestudeerd als Accountmanager en heb een vaste baan. Door een schoolproject is mijn interesse voor het ondernemerschap ontstaan. En wat is nou leuker dan ondernemerschap te combineren met mijn passie voor kleding! Op 12 oktober 2020 ben ik gestart met mijn webshop Little Printz, de webshop op gebied van bedrukking van kleding & artikelen. Ook voor gepersonaliseerde aanvragen kunt u bij mij terecht. 

Sinds 23 juli 2021 ben ik mijn tweede webshop begonnen. Mijn interesse in fashion werd steeds groter en ik heb besloten mijn hart te volgen. Louxx is een feit! Bij Louxx ben je aan het goede adres voor de nieuwste trends op gebied van accessoires, kleding, riemen, sieraden, schouderbanden & tassen. Louxx staat garant voor de complete leuke look. Louxx look good on you!

Heb je vragen, opmerkingen of complimenten, ik sta je graag te woord! Ondanks dat ik mijn best doe om alles zo goed mogelijk te laten verlopen kan er iets mis gaan, schroom niet om ook dan contact op te nemen, ik los het met liefde voor je op. Graag tot snel!

Liefs, Romy