Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren ( Met uitzondering van oorbellen in verband met hygiëne ). Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour van je thuis naar webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@louxxx.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds is goede orde retour ontvangen is.

Sale items kunnen alleen onder uitzondering geretourneerd worden. Denk hierbij aan foutieve levering, defecte producten enzovoorts. Mocht er iets niet in orde zijn kan je altijd een mail sturen naar onderstaand e-mail adres.

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem! Je kunt hiervoor contact opnemen met info@louxx.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.